Elev boende

Många kanske har undrat hur vi bor på Strömsholm. Och vi bor faktiskt på elevboende tillsammans med 12 tjejer och 2 killar, det finns flera olika boenden på Strömsholms område men just vårt heter Nya plugg och ligger nere vid Kungs stallarna där våra hästar står. På boendet delar alla på tv-rum och kök men har egen toalett och dusch på rummet men sånt varierar på dom olika boenderna.


Gårdagen

Fanns ingen tid till att blogga igår, men ni får en update idag istället.
Red en lektion för Linda igår på Love mest lösgörande arbete och mycket repetition på sitsen. Love kändes lösgjord och fin, hade önskat lite mer tryck bakifrån men helt okej för att vara första lektionen. Jag fick rida utan stigbyglar för att komma ner i sadeln ordentligt och jobba med att lyfta bröstkorgen då jag har en tendens att gärna rulla ihop mej.

Nu är hela klassen inne på gymnasiet i Hallstahammar där vi läser dom teoretiska ämnena, slutar ganska sent idag så det blir bara en lugn tur med Love ikväll.


Sportdressyr jackor

Vi har börjat leta fram jackor som vi ska brodera på, ni kan få se några av våra utvalda kandidater.
Vilkan jacka tycker ni att vi ska välja, Pikeur eller Equline?
 
 
 

Skolstart

Idag har vi bara haft en kort åter samling efter sommarlovet så alla ska få koll på läget igen, i morgon kör vi igång enligt vårat schema. Är riktigt taggad på att få komma igång igen, under veckorna har vi tre dressyr lektioner på våra egna hästar och jag har också valt till unghästens utbildning och kommer därför ta hand om en unghäst tre dagar i veckan. Förutom ridning har vi en del andra ämnen som vi kommer att berätta lite om allt eftersom. 
Vi är ju som sagt lite ovana bloggare så ni får ha lite förståelse för det tills vi har kommit igång.
 
Presentationer på oss kommer under veckan,
så länge får ni nöja er med en bild på mej och Love!
 

Sportdressyr

Hej och välkomna till Sportdressyr!
 
Vi är två tjejer som går tredje året på Strömsholms ridsportsgymnasium med inriktning dressyr, på våran blogg kommer ni få läsa om allt från vardagliga tränings tips till dom senaste nyheterna inom ridsporten. Ni kommer även få följa oss i upp och nergångar och ta del av allt som händer på Strömsholm. Vi har startat den här bloggen för att kunna kolla tillbaka på vårat sista år på Strömsholm, men också för att andra ska kunna få tips och hjälp. 
 
 
Har ni frågor, funderingar eller något ni vill att vi ska lufta fram kan ni skriva till oss på: [email protected]
 
Vi hoppas att ni ska trivas hos oss! 

RSS 2.0