Fullt upp!

Hej alla söta läsare!
Såg att vi hade fått en så fin länk från Dressyrkandidaterna, så de firar vi självklart med ett inlägg!
Jag ska ta hand om Evelinas hästar medans hon är med Ove på Bruksprov stort lycka till åt dom.
Så jag har alltså 3 av Evelinas hästar, min egna och så har jag lovat en tjej i 3:an att ta hand om hennes häst dock bara över helgen. Så det kommer bli fullt upp!
Jag kommer att försöka hinna blogga så mycket som möjligt under veckan.
Men nu ska jag skriva klart min Dagelevs rapport som måste vara inne den här veckan, innan jag kryper ner i sängen.
Min gamla ponny Fredriksbergs Nina

lugn vecka

Hej bloggen nu kan jag blogga igen. 
I helgen har jag haft stalltjänst, tagit hand om en rigs två hästar jag har också tränat för tävlingen med Lewis, men helgen har varit bra, Annas hästar har varit jätte fina att rida och Lewis har varit duktig. Jag, tjejerna och några till har varit och spelat biljard ätit på donken samt haft filmkvällar.
Tävlingen i måndags gick sådär, galopp programet var han duktig traven inte så duktig men vi ska säkert få till det till nästa vecka då det är tävling i gen.
I dag har jag skrittat ut på honom, det blev en tur till galoppbanan och sen hem, i morgon hade jag tänkt rida på morgonen för att sen på kvälen ska jag dra till stockholm för att på fredag åker jag till umeå, Hanna tar hand om Lewis i helgen.
I skolan har vi haft uteritt, det var härligt hade bara för mycket kläder på mig.
Bild från uteritten i dag, från vänster: Josefin, Jag, Axa, Linnea, Sarah, Ida, Therese och Caroline.
Bild från tävlingen
Tjejerna innan fest!
Bild på min familj som jag ska träffa i helgen
Nu ska jag plugga vidare har prov i morgon god natt / Moa

kallt väder

Hej bloggen denna dagen har varit iskall började med uteritt på morgonen sen har vi försökt värma upp oss.
I veckan har vi haft banhoppning och det gick jätte bra. Jag har stalltjänst i helgen och i morgon har jag hand om två hästar + lewis, måste ju fixa han för tävling. Så jag kommer säkert inte blogga fören på måndag efter tävlingen.
Här är bilder från idag och banhoppningen:
Hare bra/ Moa

Duktiga hästar = bra dag

Hej bloggen idag har vi haft underbar sol på Strömsholm. Dagen började med stalltjänst sedan hade vi teori lektion, efter det hade vi rast och sen på em ridning. Jag har också idag varit på ica maxi med Jossan och Evelina, ni skulle sätt min och eves minn när vi såg att det tagit bort godiset!
Men dagen har varit bra, allt har flyttit på, jag har varit på gott humör och hästarna jag har ridit har varit super fina.
På RS red jag Qurir efter: epson, imperator. Han är en häst som inte är så fin att se på men jag och han passar jätte bra. Vi hade lektion för hoppläraren och det var super kul, ämnet var ryggning och Qurir var grym.
I morgon ska jag rida han igen men då ska vi hoppa en bana på 1m, jag är faktiskt taggad på det. Efter idag känns det som vi kan göra det super bra :D
Sen har jag ridit Lewis och det har också gått bra, jag red för Evelina. Vi tränade mycket på att jag bara ska åka häst inte vara så aktiv hela tiden. Det blev mycket galopp arbete och slutade med trav.
Här är två bilder på Qurir
Hare bra/ Moa

RSS 2.0