SPANIEN!!!!

Hej alla söta läsare!
Idag har min familj bokat resa till Spanien den 28 juni (lång tid kvar jag vet) Min älskling kommer självklart att få följa med. Gud längtar så sjukt mycket till värmen! Måste börja kolla på bikinisar och sommar kläder!
Tränade iallafall för Evelina idag igen, och idag va min lilla prins ännu finare än i går. Vi red och ökade både i trav och galopp längs fyrkanten för att få igång lite svung, problemet är bara att jag måste sitta så jävligt på rumpan och spänna magmusklerna så mycket att jag blir helt död i kroppen. Avslutade med lite bakdelsvändningar som är med i programet nästa vecka.
Nu ska jag lägga mig och sova innan jag börjar kolla i kors. Godnatt!


Bild på strandet dit vi ska!
BÄSTA LÄGET, La Mata. Torrevieja, Alicante

Rund och låg

Hej jag hoppas allt är bra med er! 
Idag är det måndag och en ny vecka har börjat, det är exakt en vecka kvar till nästa tävling, så nu har jag planerat hela dena vecka hur jag ska rida till tävlingen. Idag var jag i stockholm på morgonen, var först hos tandläkaren som inte hade bra beked men men vad ska man göra. Efter tandläkaren gick jag runt lite på stan, köpte mascara och en BH bara sånt jag behövde ville köpa en massa kläder men jag vill spara på pengarna.
Men sedan drog jag till KZ och där var allt som vanligt fast det blev lite drama, inget jag går in på. Dagen flöt framåt jag och hanna hade lektion på idrotten som vi var gryma på.
Idag har jag ridit lektion för Evelina, först kändes Lewis inte så fin han kändes lång och stark inte rolig men satan vad fin han blev efter ett tag. Vi tränade först mycket på galoppen speciellt på enkla byten där jag skulle ha honom mellan mina hjälper. Sen började vi med traven red öppna och sluta, lewis surade ihop några gånger men sen blev har jätte fin. Sen tränade jag på mellantrav och ökadgalopp, slutade med att rida honom rund och låg.
Alla blev förvånad på slutet hur rund han var i formen. Jag och evelina sa i kör hur duktig han var.
Imorgon blir det lite vila ska rida ut eller promenera.
Men nu ska jag kolla lite på serier vi hörs i morgon/ Moa

30 Januari

Är tillbaka på strömsholm igen efter en helg i Västerås och en dag på kz=Gymnasiet.
Har ridit lektion för Evelina idag min tränare på Strömsholm (vet inte om jag har skrivit de förut) men iallfall vi tränade på öppner och sluter och de gick riktigt bra med tanken på att vi inte har gjort de någon gång på Love (alltså riktigt ordentligt) Avslutade med några enkla bytten, och han gör dom bra ner till skritt och sen bara laddar han och väntar på att få galopp hjälpen igen så de gäller att jag är tydlig och väntar ut honom. Slut pratat om de, kom ju på att jag hade tänk att visa den nya ridtröjan som jag har köpt men nu är jag alldeles för trött för att orka ta några kort på den så det får bli någon annan dag.
Nu ligger jag i sängen och äter vindruvor och försöker att sätta hjärnan i fokus för att läsa ut dom sista sidorna i svenska boken, men den är så himla seg och mina ögon är så sjukt trötta så vi får väl se hur det går...
Förresten är det någon som vill se bilder på hur vi bor på elevboendet? Kommentera isåfall :)



Godnatt

Det blir bättre och bättre

Hej bloggen, är nu hemma i stockholm för att jag ska till tandläkaren i morse. Min helg har varit jätte bra, jag var på inflytningsfest i fredags, på tävling i lördags och i dag har jag varit på roadtrip med två kandidater och sedan varit i stockholm.
Lewis har haft lite vila under helgen men i morse red jag honom och han var super fin. Jag red byten i var fjärde och han gjorde tre byten på rad perfekta, tränade framför spegeln så jag kunde kontrolera att han var rak.
Men jag red han mycket låg och rund i formen så han fick arbeta mycket med ryggen.
I morgon blir det träning, nästa vecka är det tävling första på året.
Hare bra/ Moa

Bild bomp

Avslutade höst terminen med maskerad hoppning
Julafton hos farmor
Nyårsafton med vännerna
Fick nya saker till mej och Love
Inget jullov utan mys
Tillbaka på Strömsholm
Kalla kvällar på Strömsholm
Party med Strömsholms brudarna

En ny start, en ny början...

Efter en hektisk vinter hoppas jag att vi får en lugnare vår, så att vi ska hinna med att blogga lite också!
Jag orkar inte skriva och berätta allt som har hänt sen sist jag skrev så nu glömmer vi det gammla och ser fram imot det nya!
Idag har Therese (en tjej i klassen) tagit hand om Love så jag har haft en häst fri dag. Så jag har passat på att tagit mej in till stan för att byta ett par byxor som mamma hade köpt (fel storlek) Och nu ska jag bara ta en dusch och kolla på tv tills min söta kille kommer hem från karlstad.
Kan berätta lite om planen inför våren
* Tävling Strömsholm v.6 debut Msv c:2
* Tävling Strömsholm v.10 dock reserv än så länge (helt sjukt klassen blev full på 20 sek)
* Tävling Avest v.11 Msv c:2
* Tävling Strömsholm v.14 Msv c:2
* Tävling Högbo v.15 meeting
Målet är att kvala till Medelsvår B under våren, men vi får väl se hur det går det viktigaste är att Love och jag håller oss pigga och friska!

Försöker igen

Hej alla, nu ska jag försöka blogga igen, ska försöka få hanna att göra det med.
Nu har allt blivit normalt igen och vi har haft jullov, de har gått två veckor sen vi kom tillbaka.
Lewis har haft två veckors lite vila men nu är vi på fötterna igen.
Detta är lite saker som har hänt sen jag blogga sist:
Jag och Lewis slutade föra tävlings terminen med ett godkänt resultat i MSV c1.
Vi har haft Jullov som jag tilbringade hos Jennie Larsson
Min ponny Nanda har blivit såld
På jullovet var jag hemma i haninge, Lewis stod på Högdalens gård där JL Dressage Jennie Larsson.
Jag jobbade där och jag tränade för Jennie nästan fyra gånger i veckan. Jag fick rida hennes hästar också. 
Det var helt underbart att vara där, trevliga människor, fina hästar och lyxig miljö. Man kan säga att jag hade det riktigt bra och Lewis trivdes med varmstall.
Lewis gjorde en stor föränding han blev en gångarthäst och de var riktigt roligt, nu när vi har kommit tillbaka har Lewis varit lite trött de därför han har vilat. Så nu hoppas jag att vi kan hitta tillbaka till de vi hade på lovet.
Åker tillbaka ditt v.9 :D
Igår red jag lektion för Evelina som jag inte gjort detta året, vi träna mycket på rörelserna i MSV:C2 vissa delar tyckte jag var svårt så de var bra att vi tränade på det.
Evelina går kandidat året här på RS hon är min och Hannas livscoach, vi skulle inte klara oss utan henne.
Men v. 6 börjar tävlings terminen igen, skulle tävla nu på lördag men vi kände inte oss färdiga så jag väntar ett tag till, men v.6 börjar det rider msv c2 då på strömsholm en måndags kväll så nu kör vi.
Hare bra så länge / Moa

RSS 2.0